Valfrihet och hög kvalitet är våra främsta drivkrafter. Vi tillverkar trappor i ett flertal träslag, även om våra kunder oftast vill ha trapporna i ek eller fur. Genom att kombinera trätrappan andra material kan vi skapa eleganta, exklusiva och personliga trappor. Det finns många skäl för dig som arkitekt, projektör eller byggare att välja Trapparvid för ditt projekt. Här listar vi några av de mest uppenbara skälen till varför du ska välja oss.

 

Ekonomi

trapparvid 1

trapparvid 2

trapparvid 3

trapparvid 4

trapparvid 5

Trapparvid har en mycket kostnadseffektiv tillverkning och därmed också en mycket konkurrenskraftig prisbild. Hos Trapparvid får du mycket trappa för pengarna. Vi är en pålitlig partner och är också Trippel-A-ratade.

 

Snabba och punktliga leveranser

Leveranssäkerhet är en hederssak för oss. Har vi bestämt att en leverans skall vara på plats ett visst datum, då ser vi till att den är på plats vid detta tillfälle. Våra trappor är också miljövänligt och effektivt emballerade och därmed skyddade för att inte skadas på väg till eller på byggarbetsplatserna.

 

Säkerhet och trygghet

Alla våra trappor följer gällande lagar, regler och normer som gäller våra marknader. Vi vet vad som gäller och ser till att din trappa följer aktuellt regelverk.

 

Sortimentsbredd

Många faktorer styr valet av trappa. Vi tillverkar trappor med olika konstruktioner och i olika material och har de tillbehör och tillval som efterfrågas på marknaden idag. Vi har också särskilda projektanpassade modeller som ofta lämpar sig bra för större projekt. Vi ger dig råd och hjälper dig att hitta rätt trappa till ditt projekt.

 

Kunskap och engagemang

Att tillverka trappor kräver specialistkunskap. Dels om materialets egenskaper och finsnickeriets ädla konst, dels om design och tekniska beräkningar samt erfarenhet av att driva projekt och tillverka stora serier. Vi har den kunskap och erfarenhet som krävs. Men det finns inte några projekt som är för små eller för enkla för oss. Engagemang i varje projekt, stort som litet, är en hederssak för oss. Ett framgångsrikt projekt kräver också personligt bemötande och engagemang. Vi är lätta att ha att göra med och ser till att hålla vad vi lovar.

 

Support genom hela processen

Vi kan ge dig projekteringsstöd med CAD-ritningar och du kan bolla dina tankar, idéer och förslag med våra erfarna och kunniga medarbetare. Vi har kunskapen och erfarenheten som krävs för att hjälpa dig att genomföra ett framgångsrikt projekt. Vår projekt- och supportavdelning bistår dig som arkitekt, byggare eller projektör med råd och tips inför, under och efter projektet så att du kan genomföra ditt projekt på bästa möjliga sätt.
Vi hjälper dig naturligtvis också med materialval, design och tillval samt logistik och leveranser.

 

Miljövänlig produktion

Vår fabrik ligger på den vackra slätten i Skaraborg – en miljö där vi verkat i många generationer och som vi verkligen brinner för och vill värna om. Våra produkter är ju uteslutande av trä och för oss på Trapparvid är det självklart att agera på ett miljövänligt sätt inom alla områden där vi verkar – och göra det med så liten belastning som möjligt för miljön. Virket som vi använder i vår tillverkning kommer uteslutande från uthålligt skogsbruk. Vi månar också om att ha en rationell tillverkning som minimerar spillet i fabriken och det lilla som blir återanvänder vi på olika sätt.

 

Referenser

Trapparvid har genom åren genomfört många framgångsrika projekt av olika storlek och komplexitet runt om i landet. Vi har byggt trappor sedan 1940-talet, och vi kan konsten att bygga kvalitetstrappor. Redan från starten levererade vi trappor till såväl byggprojekt som privatpersoner och har bred erfarenhet från olika typer av projekt. Vi lämnar gärna referenser om du så önskar. Tveka inte att fråga oss om du vill veta mer.

 

Trappor till hustillverkare, arkitekter och byggföretag

Trapparvid samarbetar idag med flera hustillverkare, arkitekter och byggföretag. För hustillverkare kan vi kan erbjuda allt från enskilda trappor till ett eget bassortiment av trappor. Vi kan sy ihop ett paket med ett antal grundmodeller och tillägg som är unikt för er. 
För arkitekter har vi genomfört flera olika projekt. Har du som arkitekt behov av en samarbetspartner som är kunnig, engagerad och lyhörd för era idéer så finns vi här för er. 
Trapparvid samarbetar också med såväl byggföretag som enskilda snickare. Våra trappor finns idag i många villor och fritidshus runt om i landet. Tack vare vår långa erfarenhet har vi ofta en färdig trappa som efter mindre justeringar fungerar på plats. I en del fall får vi konstruera något helt nytt. I samtliga fall har vi en lösning som fungerar.

Är du hustillverkare, arkitekt eller byggföretag/snickare så kontakta oss på telefon 0512-788 00 för mer information eller en förutsättningslös diskussion.